Blog

Proba

Proba 2a

Proba 2a

Reclame
ANCMRR MAI, Pensionar, Rezervist MAI

Conferința și alegeri la filiala Timiș

În data de 26 mai 2015, la sediul I.P.J. Timiș,  a avut loc conferința anuală a filialei județene  a Asociației noastre, eveniment la care au luat parte membrii filialei județene și delegații celor șase sucursale.

Conferința a fost onorată de prezența prefectului județului Timiș, domnul Eugen Dogariu, a președintelui Consiliului Județean, domnul Titu Bojin, a președintelui de onoare al filialei, inspectorul șef al I.P.J., domnul comisar șef Ion Mirescu, a șefilor celorlalte inspectorate județene ale M.A.I., precum și a reprezentanților filialelor județene ale asociațiilor rezerviștilor din M.Ap.N. și S.R.I.

Consiliul Executiv al Asociației Naționale a fost reprezentat de domnul colonel (r.) Dragoș Chirică, președintele Comisiei de Cenzori a Asociației Naționale.

Ca președinte al filialei Timiș a fost reales domnul colonel (r.) Ioan Balaș.

Sursa: http://rezervisti.ro

http://rezervisti.ro/2015/06/22/conferinta-de-dare-de-seama-si-alegeri-la-filiala-timis/

 

 

 

 

 

Fără categorie

S-au retras din activitate, dar sunt oricand gata sa-si ajute colegii. Pensionarii Ministerului de Interne au planuri mari la Timisoara

 

Asociatia Cardelor Militare in Rezerva si Retragere din Ministerul Afacerilor Interne din judetul Timis reuneste  ofiteri si subofiteri din Politie, Politia de frontiera, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Penitenciar si carde care au activat in S.R.I pana in 1990.

Asociatia ii ajuta pe colegii aflati  in situatii deosebite, iar asta implica de la consultanta juridica pana la sprijin financiar. Membrii ei sunt oricand gata sa dea o mana de ajutor si colegilor aflati inca in activitate.

” Chiar de curand am avut o  situatie la Deta, un coleg a ramas cu casa descoperita dupa furtuna, a fost paguba mare si l-am rugat sa vina cu o constatare, eventual o adresa de la Primarie si il vom ajuta cu sume cuprinse intre 300 si 500 de lei, atat cat putem. Totodata, in cazul unor calamitati sau dezastre, cadrele pensionare si-au manifestat disponibilitatea de a da o mana de ajutor. Luam legatura cu institutiile abilitate si asiguram sprijinul necesar. Cooperam cu primariile, cu pompierii, cu politia din judetul Timis. „ a declarat Ioan Balas, colonel in rezerva, presedintele Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, filiala Timis.

Asociatia ii sprijina si pe cei care au facut parte din structurile Ministerului Afacerilor Interne si care au probleme de sanatate. De exemplu, a fost deja incheiat un contract cu statiunea Buzias, pentru reduceri de 20% in cazul celor care urmeaza tratamente aici si intentioneaza sa extinda aceasta colaborare si cu alte statiuni, precum Moneasa, Baile Calacea sau Baile Felix.

Fondurile Asoicatiei provin din cotizatiile membrilor si din sponsorizari. Din acesti bani s-a reusit si renovarea sediului de pe Bulevardul C.D.Loga numarul 20. Sediul este deschis in fiecare joi, intre orele 9.00 si 12.00, iar in perioadele mai aglomerate si martea intre orele 10.00 si 12.00. Totodata, clubul care functioneaza in incinta poate fi deschis pentru diverse activitati social culturale ori de cate ori membrii Asociatiei solicita acest lucru.

Sursahttp://www.opiniatimisoarei.ro, 3 iulie, 2014

http://www.opiniatimisoarei.ro/s-au-retras-din-activitate-dar-sunt-oricand-gata-sa-si-ajute-colegii-pensionarii-ministerului-de-interne-au-planuri-mari-la-timisoara/03/07/2014